اشتباهات وحشتناک در سفارش رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی یکی از موثرترین روش های تبلیغاتی و همچنین افزایش بهینه سازی وب سایت می باشد. برای انجام این کار حتما باید یک سری اصول و قوانین را رعایت کنید، چراکه این روش تبلیغاتی به همان اندازه که می تواند برای سایت شما سود آورد و پر منفعت باشد، به همان اندازه هم زیان آور است!
رپورتاژ اگهی چیست؟
در ابتدا ، شما باید یک تعریف جامع و درست از این مفهوم در ذهن داشته باشید. به ساده ترین زبان ممکن ، رپورتاژ نوعی تبلیغات در قالب متون خبری یا به طور کلی هرگونه تولید محتوا است. این تبلیغات به منظور مارک گذاری و معرفی مشاغل بیشتر ، سایت های معتبر منتشر می شوند.
در دنیای امروز که همه چیز با قدرت اینترنت و جهان درون آن شکل می گیرد و به جلو حرکت می کند. بهبود و رونق کسب و کار بیش از هر زمان دیگری به سواد و آگاهی ما در این زمینه نیاز دارد. یکی از موارد مهم در مدیریت امور مجازی ، سایت ها ، خبرگزاری ها ، فروشگاه های آنلاین ، ؛ رپورتاژ آگهی است. این امر باعث افزایش بسیار زیاد سایت شما ، افزایش رتبه و افزایش سئو آن می شود. اما در این مورد ، شما باید کاملاً از اشتباهاتی که ممکن است هنگام سفارش دادن مرتکب شوید ، آگاه باشید ، زیرا هر یک از این موارد می تواند ضربه جبران ناپذیری به کسب و کار شما و جریمه های گوگل وارد کند.
در ادامه این مقاله ، ده نکته اساسی و بسیار مهم را مرور کرده است که هنگام سفارش تبلیغات رپورتاژ باید همیشه از آنها دوری کنید ، که مطمئناً به شما کمک می کند.
چرا رپورتاژ های آگهی اهمیت دارند؟
این امر به ویژه مهم است زیرا این نوع تبلیغات نسبتاً ارزان تر و مقرون به صرفه تر است و برای سایت شما بک لینک ایجاد می کند. یکی از مهمترین معیارهای موتور جستجوی گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها ، فهرست و بک لینک های معتبر موجود در آنها است. نمی توان از تأثیر رپورتاژ بر مارک تجاری چشم پوشی کرد. از آنجا که این لینک ها دائماً در سایت ها قرار می گیرند ، هم شهرت کسب و کار شما را افزایش می دهند و هم هزینه اضافی را بر دوش شما قرار نمی دهند.
چه زمانی رپورتاژ ها نتیجه عکس می دهند؟
زمانی که با عدم وجود تجربه و یا آگاهی لازم در زمینه سفارشات و قوانین سئو لینک های انبوه در سایت قرار داده و یا به سراغ سایت بی ارتباط به کارتان بروید؛ بدون شک آگهی ها نتیجه عکس می دهند.
بی برنامگی و بی هدفی
اشتباه بزرگ شما این است که هدف خود را قبل از هر چیز به روشنی مشخص نمی کنید. این نکته اساسی را به هیچ وجه از دست ندهید. هدفمند بودن شرط موفقیت است. برای پاسخ به سوالاتی مانند اینکه با کدام مدل جستجو می خواهید دیده شوید و به رتبه اول برسید؟ یا رقبای خود را شناسایی کرده اید؟ خوب فکر کنید و سپس وزن کنید و با برنامه تصمیم بگیرید.
بک لینک سازی بلافاصله بعد از شروع به کار
لطفا کمی صبور باشید! عجله می تواند همه چیز را خراب کند. نیازی به تهیه رپورتاژ بلافاصله پس از ایجاد سایت و شروع به کار نیست. بهتر است حدود 3 تا 6 ماه صبر و حوصله به خرج دهید و به گوگل اطلاع کافی از سایت خود بدهید و چند صفحه را فهرست بندی کنید. سپس می توانید بک لینک بسازید و رپورتاژ تهیه کنید.
انتخاب صفحات اشتباهی و بی کیفیت
صفحه ای که تبلیغ در آن قرار می گیرد باید دارای کیفیت و عملکرد لازم باشد. صفحاتی را انتخاب کنید که محتوای خوبی را برای مخاطبان شما و گوگل ارائه دهند. هدف رپورتاژ ایجاد نام تجاری و افزایش ترافیک است. چه فعالیت مثبتی با سایت ها و مطالبی که زیاد مفید نیستند انجام داده اید؟
سفارش بر مبنای رتبه الکسا
بله ، این یک اشتباه دیگر است! این گزینه به این معنا نیست که رتبه الکسا در ترتیب رپورتاژ معتبر نیست و بهتر است آن را به طور کلی کنار بگذارید. بلکه باید بدانید که رتبه بلا به تنهایی نمی تواند معیار مناسبی برای تصمیم گیری و انتخاب باشد. سایتی را که محتوای جذاب تر و بهتری تولید می کند و همچنین بیشتر مرتبط با حرفه و کار شما است ، در اولویت قرار دهید. با پیاده سازی این روش ، نتایج بسیار بهتری خواهید دید.
عدم رعایت تنوع
بک لینک های تکراری و پشت سر هم ضربه دیگری ست که دست های خود به سایت وارد می کنید. قرار دادن انبوهی از آگهی ها در یک صفحه و بی توجه و عدم رعایت تنوع واقعا اشتباه نا زیبایی ست! از تکرار بی رویه و تمرکز افراطی بر روی یک صفحه از سایت جدا خود داری کنید.
بی توجهی به زمان بندی
ساخت لینک و آگهی برنامه ای ست که به صرف زمان و دقت بالایی نیاز دارد. اصلا ایده خوبی نیست که بخواهید ملا بیش از ده سفارش در هفته را قبول کنید. سعی داشته باشید تعداد رپورتاژ ها از این مقدار تجاوز نکند زیرا این کار در بلند مدت به ضرر سایت شما خواهد بود.
سر تیتر های تکراری و بی ارتباط
استفاده از عناوین مشابه و تکراری یک اشتباه بزرگ است. این به موتور گوگل اجازه می دهد تشخیص دهد که شما عمدا روی عناوین خاص مانور می دهید و در نتیجه لینک های شما اسپم می شود. خوب ، مطمئن شوید که عناوین عناوین انتخاب شده متنوع ، مناسب و مرتبط هستند تا با هشدارهای گوگل و لینک های اسپم روبرو نشوید.
پکیج هایی با تعداد سایت بالا
ممکن است با چنین پیشنهادهایی برخورد کرده باشید که با پرداخت هزینه اندک ، بسته ای با صد سایت در اختیار شما قرار می گیرد و شما این امکان را دارید که در همه آنها تبلیغات رپورتاژ را منتشر کنید! این کمی عجیب به نظر نمی رسد؟ این ممکن است ارزان باشد ، اما نتیجه جالبی نخواهد داشت.
کپی پیست پشت کپی پیست!
شاید رایج ترین اشتباه این باشد که شما زمان کافی را صرف نمی کنید و بارها و بارها کپی و جایگذاری می کنید. هرگز نباید یک متن بدون سر را با چندین پیوند ترکیب کرده و آن را در چندین سایت مختلف بارگذاری کنید. لینک های عظیم و با کیفیت پایین بدون کوچکترین خلاقیت و صرف زمان و دقت نتایج خوبی را به همراه نخواهد داشت. تبلیغات با کیفیت بسازید و سپس منتشر کنید. یک رپورتاژ درست محاسبه شده ارزش ده تا از آن موارد نامرغوب را دارد!
خروار، خروار لینک
چه کسی گفته که هرچه تعداد لینک ها را افزایش دهید بهتر است؟ کیفیت شرط اول و مهم ترین نکته ای ست که باید متوجه آن باشید. قرار دادن تعداد بیشتر رپورتاژ و لینک اصلا به معنی بالا تر بردن سئو سایت نیست. در ضمن بهتر است هیچوقت این نکته را فراموش نکنید که از نظر قوانین شرکت گوگل خرید بک لینک و پرداخت وجه برای ساخت آن ممنوع تلقی می شود؛ با انجام این کار خطر جریمه شدن را باید به جان بخرید!